derk bothe

'De beste manier om de toekomst te voorspellen is door deze te creëren...’

Derk Bothe (A&O-psycholoog) werkte als trainer, coach en (verander)consultant voor meerdere organisatie- adviesbureaus. Vervolgens vervulde hij gedurende zeven jaar diverse (internationale) managementfuncties waarbij de performance, het realiseren van groei, steeds centraal stond.

In 2010 zei Derk zijn directiefunctie op om zich volledig te richten op zijn grootste passie en missie: het ondersteunen van teams bij het benutten van hun potentieel en het vergroten van hun teamperformance.
Hij startte zijn eigen bedrijf (LDNG) en vormde op basis van alles wat hij had ervaren, gelezen en toegepast een laagdrempelige theorie en aanpak die gegarandeerd leidt tot groter teamsucces.

Ter ondersteuning ontwikkelde Derk een nieuw instrument: Motivalent. Een jaar later volgde een samenwerking met HRorganizer. Het resulteerde in Team Performance Motivalent en Individual Performance Motivalent die beschikbaar zijn via het online expertsysteem van HRorganizer.

Derk is getrouwd met Léonie en heeft twee zonen en een dochter. Hij woont met veel plezier in het oude dorp van Huizen, dichtbij bos, hei en water.

Mijn 3 motivalenten:
coach - verbinder - vertrouweling

E-mail: derk@ldng.nl